Από Δευτέρα οι αποφάσεις στην ΑΕΚ

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κλείσει το θέμα του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ, καθώς και οι τελευταίες μεταγραφές.

Το θέμα της επιλογής του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας, αποτελεί για την ώρα το βασικό μέλημα των ανθρώπων της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, είχε τις τελευταίες μέρες επαφές με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Νίκου Λυμπερόπουλου και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα καταλήξει στην οριστική του επιλογή.

Όπως έχει ήδη γραφτεί, ο Βασίλης Τσιάρτας είναι ο επικρατέστερος να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση, καθώς έχει γνώση του αντικειμένου, είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει τι… εστί ΑΕΚ και έχει επαφές στην αγορά του εξωτερικού, λόγω της ποδοσφαιρικής του θητείας στην Ισπανία. Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε πάντως, το ενδεχόμενο ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, να είναι ένα πρόσωπο που δεν έχει «παίξει» καθόλου στα ρεπορτάζ και θα προέρχεται από το εξωτερικό.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, θέλει να κλείσει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία και η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο Ντάνκο Λάζοβιτς είναι ο πρωταρχικός στόχος για την επίθεση, έχει ήδη στα χέρια του την επίσημη πρόταση της ΑΕΚ και αναμένεται να απαντήσει στα προσεχή 24ωρα.

Από εκεί και μετά, θα γίνουν μία ή δύο ακόμη μεταγραφές, με τον Κάλβο της Ξάνθης να είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει το «δικέφαλο» και πιθανότατα θα αποκτηθεί ένας ακόμη ποδοσφαιριστής για τη μεσαία γραμμή.

Σημερινά δημοσιεύματα από τη συμπρωτεύουσα, ανέφεραν πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και για άλλον έναν ποδοσφαιριστή της Ξάνθης, τον κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Γούτα, αλλά μάλλον δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση.
Όλα αυτά βέβαια, θα δρομολογηθούν από τις αρχές της εβδομάδας, καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν αναμένεται να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη.