Μοσχονάς: «Πιστεύω πώς η ΑΕΚ είναι σε καλό δρόμο και θα έρθει η αναγέννηση»

O Θοδωρής Μοσχονάς αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξή του στην ΑΕΚ

Δεν έχει ξεχάσει την ΑΕΚ και το πέρασμα του από την ομάδα ο Θοδωρής Μοσχονάς ο οποίος ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τα καρέ του Λεβαδειακού από την ερχόμενη σεζόν. Ο νεαρός τερματοφύλακας αναφέρθηκε στην πορεία του και στην μέχρι τώρα καριέρα του σε μία συνέντευξη που έδωσε στο gazzetta.gr.

Αναλυτικά:

– Σε φοβίζει ο ανταγωνισμός που θα συναντήσεις, τώρα που ανεβαίνεις μία κατηγορία; 

«Όχι, με την παρουσία μου στην ΑΕΚ για 7 χρόνια, έχω μάθει πως αυτό είναι όπλο, ειδικά για έναν τερματοφύλακα. Ο ανταγωνισμός σου δίνει κίνητρο να προσπαθείς, να βελτιώνεσαι και να κάνεις βήματα μπροστά. Δεν πρέπει να μένεις στάσιμος, αλλά να παλεύεις και διαρκώς να βελτιώνεσαι. Έμαθα να μην φοβάμαι τον ανταγωνισμό, αλλά να τον μετατρέπω σε πλεονέκτημα».

– Στην ΑΕΚ, όπως είπες, έχεις περάσει αρκετά χρόνια. Πως έζησες τις ιδιαίτερες καταστάσεις και τις δυσκολίες, που την οδήγησαν στον υποβιβασμό;

«Στην ΑΕΚ έζησα καλά και κακά χρόνια. Υπάρχουν πολλές καλές στιγμές που έχω να θυμάμαι, αλλά δυστυχώς ήρθαν και άσχημες εποχές. Υπήρχαν πάντα προβλήματα και έφτασε η κορύφωση, με την ομάδα να υποβιβάζεται».

– Τι πιστεύεις ότι έφταιξε; 

«Πολλοί λάθος χειρισμοί, συνεχόμενοι, για πολλά χρόνια. Από συγκεκριμένους ανθρώπους, όχι έναν, αλλά πολλούς. Τώρα έγινε, βρέθηκε σε ένα αδιέξοδο, όμως πάρθηκαν σωστές αποφάσεις. Αυτή η εκκαθάριση, στο σημείο που έγινε, ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή. Πιστεύω πως η ομάδα είναι σε καλό δρόμο πλέον και θα έρθει η αναγέννηση. Αρκεί να μάθει από τα λάθη του παρελθόντος, για να μην πάνε όλα χαμένα».