Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟ ο Καρλάο

Το όνομα του Καρλάο που έμεινε ελεύθερος από τη Σοσό βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας.

Ο 28χρονος αμυντικός είναι όπως φαίνεται ένας από τους εκλεκτούς του Νίκου Νταμπίζα για την οπισθοφυλακή των «πρασίνων». Ο Καρλάο προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με τη φανέλα της Σοσό (27 συμ.) την περασμένη σεζόν ως παρτενέρ του άλλοτε στόπερ του Παναθηναϊκού, Σεντρίκ Καντέ κι όπως αναφέρει το «Goal» βρίσκεται στη λίστα με τους βασικούς υποψηφίους κεντρικούς αμυντικούς.

Η πλευρά του Τριφυλλιού μάλιστα εμφανίζεται να βρίσκεται και σε επαφές με αυτή του Βραζιλιάνου άσου, ώστε να έρθει στη χώρα μας και να ντυθεί στα πράσινα. Στη Σοσό η οποία έπεσε στην Β’ Γαλλίας φέτος, ο Καρλάο βρίσκεται από το 2008, όταν κι έκανε το βήμα για την Ευρώπη, από την οποία Κορίνθιας. Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, μπορεί να παίξει τόσο ως στόπερ, όσο και στο κέντρο της μεσαίας γραμμής ως «6άρι», ενώ σε ορισμένα ματς έπαιξε και αριστερός μπακ.

Σχετικά με το κασέ του φέρεται να φτάνει τις 250 χιλ. ευρώ τον χρόνο, αλλά εικάζεται ότι μπορεί να πέσει και στις 200 χιλ. ευρώ αν η ομάδα που τον προσεγγίσει καλύπτει τις φιλοδοξίες του. Ο Παναθηναϊκός πάντως έχει κάνει για την ώρα μόνο διερευνητική επαφή κι όχι συγκεκριμένη πρόταση όπως επισημαίνεται, τη στιγμή που εμφανίζονται να έχουν δείξει ενδιαφέρον και σύλλογοι από την πατρίδα του, αλλά ο ίδιος προτιμάει να συνεχίσει στην Ευρώπη.