Με 11 ευρώ κέρδισε 4.000.000 ευρώ!

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που διαμένει στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, ξύπνησε εργαζόμενος και… κοιμήθηκε εκατομμυριούχος. Σαν να λέμε, αν έχεις τύχη διάβαινε!

Έκανε κάτι πολύ συνηθισμένο, κάτι που κάνουν σχεδόν όλοι οι Έλληνες: συμπλήρωσε ένα δελτίο ΛΟΤΤΟ. Στην κλήρωση του περασμένου Σαββάτου ήταν ο μοναδικός νικητής και αίφνης η προσωπική περιουσία του αυξήθηκε κατά 4.289.000 ευρώ!

Το επίσημης αξιοσημείωτο, όπως σημειώνει η εφημερίδα «δημοκρατία» είναι ότι τα χρήματα που δαπάνησε για το συγκεκριμένο δελτίο ήταν μόλις 11 ευρώ!

«Ήταν ένα τυποποιημένο σύστημα με 22 στήλες, με τυχαία επιλογή αριθμών. Δεν μπορώ ακόμη να συνειδητοποιήσω ότι έπιασα στο χέρι μου το τυχερό δελτίο για να το περάσω από τη μηχανή. Δεν είναι και λίγο να δίνεις 4.000.000 και σίγουρα τέτοια ποσά δεν τα κερδίζεις κάθε μέρα» είπε στη «δημοκρατία» η τυχερή πράκτορας Φωτεινή Βαβάτση, στο κατάστημα της οποίας, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο.

Ο υπερτυχερός δεν αποκαλύφθηκε. «Ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος από το περιβάλλον του δεν επικοινώνησαν για να μας πουν κάτι. Το κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της περιοχής και ίσως ο τυχερός να είναι κάποιος περαστικός. Όσο δεν εμφανίζεται ο νικητής δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος είναι» σημείωσε η πράκτορας.

Πηγή: www.iefimerida.gr