Η Εθνική κρίνει την προετοιμασία της ΑΕΚ…

Την επιστροφή των ανθρώπων της ΕΠΟ από τη Βραζιλία, αναμένουν στην ΑΕΚ, ώστε να φιξαριστεί η ημερομηνία έναρξης του Κυπέλλου.

Όπως σας έχει αποκαλύψει εδώ και αρκετές ημέρες το AEKnea.gr, η καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ θα είναι μια… επανάληψη της περσινής, καθώς έχει αποφασιστεί και πάλι, να διεξαχθεί στα Χάνια του Πηλίου και οι πρώτες προπονήσεις να διεξαχθούν στο γκολφ της Γλυφάδας.
Από εκεί και μετά, θα γίνει και ένα ταξίδι στο εξωτερικό, προκειμένου να διεξαχθούν κάποιοι φιλικοί αγώνες, πριν την έναρξη της σεζόν. Όλα αυτά βέβαια, για την ώρα βρίσκονται στον… αέρα, καθώς δεν μπορούν να φιξαριστούν οι ημερομηνίες.
Αυτό που περιμένουν στην Ένωση, είναι να καθοριστεί από την ΕΠΟ το πότε θα ξεκινήσει το Κύπελλο Ελλάδας.
Όπως φαίνεται, η πορεία της Εθνικής μας στο Μουντιάλ, θα κρίνει το πότε θα διεξαχθεί το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας,για να ληφθεί η σχετική απόφαση, καθώς αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι της ΕΠΟ βρίσκονται στη Βραζιλία.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης του Κυπέλλου, είναι η 28η Αυγούστου, αλλά φυσικά αναμένεται η οριστική απόφαση της Ομοσπονδίας, ώστε να αποφασίσουν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ για την έναρξη της προετοιμασίας.