Ορίζει νέα Γ.Σ. η Ερασιτεχνική για όλα τα θέματα

Νέα Γ.Σ. θα πραγματοποιήσει άμεσα η Ερασιτεχνική, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν το Σύλλογο.

Στη χθεσινή (15/6) Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής, το ενδιαφέρον μονοπώλησε η έγκριση για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ, καθώς έπρεπε να οριστούν άμεσα οι επιτροπές, όπως ορίζει ο Νόμος.
Τα άλλα θέματα που απασχολούν την «Μάνα ΑΕΚ» μετατίθενται για μεταγενέστερη ημερομηνία, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Σύλλογος.

«Η χθεσινή Γενική Συνέλευση του σωματείου είχε ως θέματα μόνο την έγκριση για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ ΑΕΚ και της νέας ΚΑΕ ΑΕΚ. Και οι δύο νέες εταιρίες εγκρίθηκαν σύμφωνα με το Νόμο, προκειμένου να μπορέσουν να συμμετάσχουν τη νέα αγωνιστική περίοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες της Football League η ομάδα ποδοσφαίρου και στην Basketball League η ομάδα μπάσκετ. Για τον σκοπό αυτό ορίστηκαν και οι επιτροπές που απαιτεί ο Νόμος για την έναρξη και ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών σύστασης των εταιριών.
Οποιαδήποτε άλλα θέματα που αφορούν την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, δεν περιλαμβάνονταν στα θέματα της Γ.Σ. και για αυτό τον λόγο δεν συζητήθηκαν. Ζητήματα σχετικά με τον οικονομικό και αγωνιστικό απολογισμό, την οικονομική κατάσταση και τον οικονομικό και αγωνιστικό προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, θα απασχολήσουν την τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς σε ημερομηνία που θα οριστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου», ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής.