Προπονήσεις στον Σαρωνικό ο Ρουμελιώτης

Τα παιδιά του Α.Ο.Α. Σαρωνικός θα προπονήσει για 8 ημέρες ο Μανώλης Ρουμελιώτης.

Στην Αίγινα θα βρεθεί τις προσεχείς ημέρες, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, καθώς έχει λάβει πρόσκληση από τον Α.Ο.Α Σαρωνικό, προκειμένου να προπονήσει για 8 ημέρες τα παιδιά της ομάδας, ενόψει του Σαρωνικού Camp.
Η ομάδα της Αίγινας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

«Το τμήμα volley του Α.Ο.Α. Σαρωνικός συνεχίζοντας να επενδύει στους μεγάλους προπονητές φέρνει στην Αίγινα τον Μανώλη Ρουμελιώτη προπονητή της δευτεραθλήτριας ΑΕΚ για 8 ημέρες! Στο συγκεκριμένο camp θα ξεκινήσει την Δευτέρα 7 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται πρωινές ώρες (10:00-13:00 καθημερινώς και Σαββατοκύριακο) Θα λάβουν μέρος μόνο 17 παιδιά και υπάρχουν διαθέσιμες μόνο 4 θέσεις!
Αυτό είναι το πρώτο camp που διοργανώνει το τμήμα volley του Α.Ο.Α. Σαρωνικός θα ακολουθήσουν άλλα δύο που σύντομα θα ανακοινωθούν. Ευχαριστούμε την εταιρεία elibo του Ηλία Μπόβαλη για τα προπονητικά t-shirt που θα δοθούν στις αθλούμενες.
Πληροφορίες κος Νικολούζος 6940 616301.

Ακολουθεί το βιογραφικό του Μανώλη Ρουμελιώτη

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Απριλίου του 1968. Είναι πτυχιούχος Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμου (Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών) με ειδικότητα στην πετοσφαίριση. Το 2001 ήταν μια χρονιά – σταθμός στην πορεία του, καθώς έχοντας κερδίσει το 2ο του πανελλήνιο πρωτάθλημα, αποφασίζει σε ηλικία 33 ετών να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να αναλάβει Τεχνικός συντονιστής των Εθνικών ομάδων μπιτς βόλει και βοηθός ομοσπονδιακού προπονητή. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας διετέλεσε αρχηγός αποστολής της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας του μπιτς βόλει.
Μετά την πάροδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, ο Μανώλης Ρουμελιώτης ανέλαβε Ομοσπονδιακός προπονητής και παράλληλα συνέχισε να ασκεί και καθήκοντα Τεχνικού συντονιστή των Εθνικών ομάδων έως και τον Νοέμβριο του 2008 και ως ομοσπονδιακός προπονητής συμμετείχε σε 593 διεθνείς αγώνες με τις Εθνικές ομάδες.
Αποφασίζοντας να ασχοληθεί ξανά με το βόλει αναλαμβάνει την ομαδα του Ο.Φ.Α. Απολλώνιου στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών και τον Απρίλιο του 2010 συνεχίζει τη σταδιοδρομία του για τους επόμενους τέσσερις μήνες ως βοηθός ομοσπονδιακός προπονητής ανδρών στην Εθνική Ελλάδος.
Από τον Απρίλιο του 2009 ανέλαβε τις εθνικές ομάδες της Κύπρου. Τον Αύγουστο του 2013 επιστρέφοντας από την Κύπρο αναλαμβάνει την ομάδα του NARGILE-Φ.Ο. Βριλησσίων στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 γυναικών Ελλάδος όπου αποχώρησε τον Φεβρουάριο για να αναλάβει την γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ».