Δυναμό Ζάγκρεμπ – Ολυμπιακός: Για μια επανάληψη

Επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια για την Κροατική ομάδα που είχε παλιότερα παρουσίες στην διοργάνωση αλλά έκανε και αρκετά χρόνια για να ξαναβρεθεί σε αυτήν.

Η ομάδα που έχει συγκροτήσει υπολείπεται ταλέντου σε σχέση με το παρελθόν και γενικά με τις ομάδες που παρουσίαζαν οι Βαλκάνιοι γείτονες προ ετών, διακρίνονται όμως από αρκετό..πάθος έως και τα όρια του.. αλόγιστου και από αρκετή συνέπεια αν και γενικώς οι αγωνιστικές δυνατότητες τους δεν είναι για να βρίσκονται σε όμιλο αυτής της διοργάνωσης.

Η νίκη τους επί της Άρσεναλ ήταν αρκετά έως και πολύ συγκυριακή καθώς έπαιξε σημαντικό ρόλο η αποβολή που είχαν οι αντίπαλοι τους και το μειονέκτημα για 60 λεπτά όπως επίσης και η ασυνέπεια τους που τελικά την πλήρωσαν αφού έπαιζαν με τις….ευκαιρίες.

Ο Ολυμπιακός έδειξε καλά προσόντα όχι μόνο στο Λονδίνο αλλά ακόμη και στην ήττα από την Μπάγερν και γενικώς διαφαίνεται μια ομάδα?? που ακόμη συναρμολογείται μεν αλλά είναι σε καλό δρόμο και με καλές βάσεις. Σήμερα έχουμε πρόταση και στην στήλη μας παμε στοιχημα.

Το ότι έχει δώσει μια σειρά αγώνων στο CL με αντιπάλους ανώτερους ή με αξιόμαχους στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει βοηθήσει στο θέμα συνοχής και μετράει για το καλό επίπεδο φόρμας που βρίσκεται η ελληνική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός θα στηριχθεί φέτος όπως όλα δείχνουν σε τακ…

Διαβάστε περισσότερο Πάμε Στοίχημα στον Άρχοντα του Στοιχήμτος!