«Ελλάδα η πατρίδα που σέβομαι και αγαπώ»

Πατρίδα του, μαζί με την Κολομβία, θεωρεί την Ελλάδα Χόρχε Παγιάν!

Ο Χόρχε Παγιάν είχε γράψει στο Facebook όταν η Κολομβία κέρδισε 3-0 την Ελλάδα στο Μουντιάλ, «Βάμος Κολομβία γ…ώ την π…άνα».

Αυτή τη φράση προσπάθησε να μαζέψει ο Κολομβιανός άσος τονίζοντας πως η Ελλάδα είναι η πατρίδα που τον υποδέχθηκε και του έδωσε μια θέση εργασίας, οπότε τη σέβεται και την αγαπά.

Ο Παγιάν θέλησε λοιπόν να ξεκαθαρίσει πως ότι έγραψε δεν το έγραψε προσωπικά για την Ελλάδα αλλά απλά πανηγύρισε έτσι, τη νίκη της Εθνικής του ομάδας.

Αναλυτικά ο Παγιάν έγραψε:

« Κολομβία η πατρίδα που κυλά στο αίμα μου. Ελλάδα η πατρίδα που σέβομαι και αγαπώ. Το στάτους μου ήταν η γραπτή αποτύπωση του ενθουσιασμού και της συγκίνησης που ένιωσα εκείνη την στιγμή. Η Ελλάδα με υποδέχτηκε, μου έδωσε μια θέση εργασίας, που έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου. Την σέβομαι, την αγαπώ και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Θέλω λοιπόν να ζητήσω από όλους μια ειλικρινή συγγνώμη μέσω του προφίλ μου, εάν το σχόλιο αυτό προσέβαλε με οποιονδήποτε τρόπο. Η νίκη της Κολομβίας ήταν μόνο ένα παιχνίδι απέναντι σε περισσότερες ομάδες. Και αυτός ο αυθορμητισμός μου προέκυψε από την συγκίνηση του παιχνιδιού. Ζητώ ξανά συγγνώμη και εύχομαι δύναμη και θάρρος για την Ελλάδα, την δεύτερη πατρίδα μου».